Σας αρέσει το διάβασμα; Προτιμάτε βιβλία που η αγωνία σας να κορυφώνεται μέχρι την τελευταία σελίδα του βιβλίου; Προσπαθείτε συχνά να μπείτε τόσο στο μυαλό ενός δράστη καθώς και στο μυαλό μεθοδευμένων αστυνομικών που προσπαθούν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση; Επιλέξτε τον συγγραφέα M.J Arlidge και συγκεκριμένα μια σειρά βιβλίων.

Ο M.J Arlidge είναι ο συγγραφέας των εννιά βιβλιών αστυνομικού περιεχομένου με ψυχολογικά ψεγάδια. Το κάθε βιβλίο πραγματεύεται διαφορετικούς φόνους, χωρίς να υπάρχει καμία σύνδεση με το προηγούμενο ή με το επόμενο βιβλίο. Είναι μια σειρά βιβλίων που σε κρατά σε αγωνία και σου δίνει την ευκαιρία να μπεις στην θέση του δράση (πως σκέφτεται, γιατί δρα έτσι κ.λ.π) αλλά και στην θέση των μελών του αστυνομικού σώματος, που βρίσκεται σε μια διαρκή αναζήτηση των δραστών, δρώντας μεθοδευμένα.

Πιο συγκεκριμένα, η επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις και πρωταγωνίστρια και των εννιά αυτών βιβλίων σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς μαζί της στοιχεία για την εξιχνίαση φόνων ενώ την ίδια ώρα ο συγγραφέας σε βάζει νοητά στην υπόθεση του βιβλίου.

Ας δούμε τα εννιά αυτά βιβλία παρακάτω (με τη σειρά):

  1. Α μπε μπα μπλομ
  2. Γύρω Γύρω όλοι
  3. Το σπίτι με τις κούκλες
  4. Αν σε πιάσω καίγεσαι
  5. Στο στόμα του λύκου
  6. Φτου και βγαίνω
  7. Μ’ αγαπά δεν μ’ αγαπά
  8. Λύκε Λύκε είσαι εδώ;
  9. Τικ τακ, ο χρόνος περνά…

 

Share:

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *