Ξανά στο προσκήνιο ένα σημαντικό ζήτημα, στο οποίο έχει αποδοθεί ο όρος “revenge porn” με τραυματικές για το θύμα συνέπειες. Αυτή τη φορά, στην Καρδίτσα μια 26χρονη έζησε ένα φρικτό έγκλημα, αφού τραβώντας την από τον δρόμο, την γύμνωσαν, την χτύπησαν και την τράβηξαν “ροζ” βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, 3 άνδρες έβαλαν την κοπέλα ακούσια στο αυτοκίνητο και αφού την μετέφεραν σε ένα διαμέρισμα, την ξεγύμνωσαν, χτυπώντας την ανελέητα και άρχισαν να την τραβάνε βίντεο, προειδοποιώντας την πως αν δεν διακόψει την σχέση της με τον γαμπρό του ενός, το βίντεο θα δημοσιευτεί στα social media. Παρούσα βρισκόταν και μια γυναίκα, η οποία αντί να αποδοκιμάζει τις αποτρόπαιες πράξεις των τριών ανδρών, τους επικροτούσε.

Η 26χρονη λοιπόν χωρίς την θέλησή της, μεταφέρεται από τους τρεις άνδρες- τον έναν τον κατονομάζει- στο σπίτι του 47χρονου, στην Μαύρικα, όπου βρισκόταν ήδη και η 42χρονη γυναίκα, την οποία επίσης κατονομάζει. Γυμνή και άγρια χτυπημένη, την διέταξαν να γονατίσει και τότε ο 47χρονος κατεβάζει το παντελόνι του, προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις, προκειμένου να τραβηχτεί το “εκδικητικό” βίντεο. Έπειτα, την “πέταξαν” στον δρόμο και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, εξαφανίστηκαν.

Η κοπέλα αποκάλυψε στην μητέρα της τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε και κατευθύνθηκε προς το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου πήρε τις πρώτες βοήθειες.

Share:

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *