Οι ενδυματολογικές επιλογές της Αγγελικής Νικολούλη στην εκπομπή της, όπως όλα δείχνουν, μόνο τυχαίες δεν είναι. Η επιλογή του συγκεκριμένου χρώματος εγείρει τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον του κοινού, βασιζόμενοι σε διάφορες αποκαλύψεις που η ίδια έχει κάνει στο βιβλίο της.

Οι τηλεθεατές της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” γνωρίζουν πως η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη είναι σχολαστική και ιδιαίτερα προσεχτική όχι μόνο στην έρευνά της αλλά και στην ενδυμασία της κατά την διάρκεια της εκπομπής. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρώμα, το οποίο υποδηλώνει πως γνωρίζει τον δολοφόνο και πως μια ιστορία φτάνει στο τέλος της.

Το κόκκινο σακάκι σημαίνει λήξη μιας ιστορίας;

Η Αγγελική Νικολούλη αυτή την περίοδο ερευνά την ιστορία των τριών παιδιών στην Πάτρα, η οποία έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό. Κάθε Παρασκευή όλοι περιμένουν τις καταιγιστικές εξελίξεις της εκπομπής ενώ στο Twitter τα σχόλια για την υπόθεση πέφτουν βροχή. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η εκπομπή βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των trends του Twitter, παγκοσμίως.

Το κόκκινο σακάκι όμως, έγινε θέμα συζήτησης για όσους είναι φανατικοί με την εκπομπή και με το βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη. Όσοι δεν γνώριζαν, δεν ασχολήθηκαν παραπάνω με την συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή. Συγκεκριμένα, στο βιβλίο της “Θάνατος με χείλη κόκκινα” έχει παραδεχτεί πως το κόκκινο χρώμα το επιλέγει όταν ερευνά μυστηριώδεις υποθέσεις.

Τις τελευταίες μέρες, το κοινό αγωνιά για το χρώμα που θα φορέσει η Αγγελική Νικολούλη, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν αν η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, με τον θάνατο των τριών αδερφών, είναι κοντά στο τέλος. Σε ποιες άλλες υποθέσεις η Αγγελική Νικολούλη έχει φορέσει το κόκκινο χρώμα;

  • Υπόθεση της Κάρολαιν (2021)

Η δολοφονία της Κάρολαιν από τον σύζυγό της που σόκαρε τους πάντες καθώς και το θέατρο που έπαιζε ο σύζυγος για 40 ολόκληρες ημέρες. Η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε με κόκκινο σακάκι.

  • Δολοφονία Κικής Κούσουγλου (2005)

Το καλοκαίρι του 2005, το Πανελλήνιο πάγωσε με την υπόθεση της Κικής Κούσουγλου, την οποία δολοφόνησε ο ίδιος ο σύντροφός της. Εκείνος έπαιζε καιρό “θέατρο” ενώ υποτίθεται πως βοηθούσε την Αγγελική Νικολούλη στις έρευνες. Το κόκκινο φουλάρι ήταν, όπως φαίνεται, σημάδι πως κάτι παραπάνω γνώριζε για την υπόθεση.

Αγγελική Νικολούλη: 5 υποθέσεις - ορόσημο που εξιχνιάστηκαν από το Φως στο  Τούνελ

  • Απαγωγή και δολοφονία Νικολαΐδη- Καλαθάκη (1997)

«Είναι απαγωγή για λύτρα; Είναι δολοφονική ενέργεια ή σκηνοθετημένη εξαφάνιση;», ήταν τα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη στην νέα τότε εκπομπή “Φως στο Τούνελ”. Κανείς δεν είχε φανταστεί τι θα ακολουθούσε στην συγκεκριμένη υπόθεση και έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια σκληρού αγώνα, ανακαλύφθηκε η αλήθεια. Και για την συγκεκριμένη υπόθεση σε ένα από τα επεισόδια, επέλεξε το κόκκινο χρώμα.

Ξανά στο φως η υπόθεση Νικολαίδη - Καλαθάκη... (video) - Greek Web TV Live

 

 

Share:

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *