Κάθε γυναίκα είναι δυνατή και ικανή. Αξίζει. Προσπαθεί. Υπομένει. Όλες οι γυναίκες μαζί;

Οι γυναίκες κάνουν θαύματα. Οι γυναίκες ίσως να είναι αυτές που αν υπήρχαν στην εξουσία από την δημιουργία του κόσμου να μην υπήρχαν μάχες, να μην υπήρχαν πόλεμοι. Ίσως να μην πεινούσαν σε καμία άκρη της γης και όλα αυτά επειδή τα συστατικά μιας γυναίκας που αφορούν την δημιουργία της ίσως να είναι και μαγικά.

Η γυναίκα έχει μάθει να αντέχει τον πόνο, έχει μάθει να τον αντιμετωπίζει και να μπορεί να επιβιώνει σε δυσχερείς καταστάσεις. Έχει στα σπλάχνα της για 9 μήνες ένα παιδί και γνωρίζει από πρώτο χέρι τον πόνο και επειδή γνωρίζει τον πόνο, θα τον μαλάκωνε. Όλα αυτά τα έχει μια γυναίκα μόνη της. Όλες μαζί όμως;

Πιστεύω πως η δύναμη και η ενέργεια όλων των γυναικών μαζί είναι δυνατό να κάνουν θαύματα, να αλλάξουν τον κόσμο και μια κοινωνία γενικότερα. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν μίση μεταξύ των γυναικών, μόνο αγάπη. Πρέπει να αντιμετωπίζει ίσα η μια την άλλη και να είναι αγαπημένες και ενωμένες. Πρέπει να είναι πρεσβευτές της ισότητας και να κάνουν τους άλλες να καταλάβουν πως τα δικαιώματα των γυναικών είναι ίσα με των αντρών.

Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο πρέπει να ζούνε με αξιοπρέπεια και να λαμβάνουν αγάπη. Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν τα σημαντικότερα πλάσματα του κόσμου αυτού και να μην υποβιβάζονται. Η μια οφείλει να βοηθά την άλλη με όποιον τρόπο μπορεί, ακόμη και αν το μόνο που μπορεί να δώσει είναι η δύναμη να είναι δυνατή.

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να υποβιβάζει τον εαυτό της και φυσικά να μην επιτρέπει σε κανέναν να την υποβιβάζει, να την εξευτελίζει και να την ντροπιάζει. Δεν πρέπει να απειλείται, ούτε να ντρέπεται για την κοινωνική, οικονομική και προσωπική της κατάσταση.

Η έννοια της “γυναίκας” δεν μπορεί να αλλοιωθεί. Παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, στον χώρο. Να αγαπάς τις γυναίκες. Να αγαπάς και τους άνδρες. Το σημαντικότερο είναι να μάθεις να αγαπάς και να αντιλαμβάνεσαι την αξία σου.

Share:

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *