Μία σκηνή από το βίντεο κλιπ “Anti-Hero” της Taylor Swift αφαιρέθηκε έπειτα από επεξεργασία και απεικόνιζε τη στιγμή που η τραγουδίστρια ζυγίζεται, νιώθοντας ενοχές για τον ίδιο της τον εαυτό και συγκεκριμένα για το βάρος της. Από τη συγκεκριμένη σκηνή αφαιρέθηκε η λέξη “fat” (μτφρ: χοντρή) καθώς υπήρξαν φόβοι για αντιδράσεις σχετικά με το ζήτημα της χονδροφοβίας.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο 10ο στούντιο άλμπουμ της Σουίφτ με τίτλο “Midnights”, ενώ το σενάριο του βίντεο κλιπ έγραψε και σκηνοθέτησε η Σουίφτ με στόχο να κάνει εικόνα “τα εφιαλτικά σενάρια και τις ενοχλητικές σκέψεις της”, όπως έγραψε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σκηνή κόπηκε αρχικά από την Apple Music ενώ πλέον δεν είναι διαθέσιμη ούτε στο Youtube η συγκεκριμένη στιγμή.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά, όπου η Taylor Swift μιλά για τις διατροφικές διαταραχές που βρίσκεται αντιμέτωπη καθώς και για την εμμονή της με την εικόνα του σώματός της με τα σχόλια των θαυμαστών και μη να παίρνουν φωτιά.

Share:

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *