Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro”, τα σχόλια των θεατών πέφτουν φωτιά ενώ ολόκληρη η σειρά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “ξεχωριστή”. Εντύπωση όμως, έχει προκαλέσει και ο ρόλος της Μαρίας Καβογιάννη, η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας μέσα σε μια κλειστή κοινωνία, που παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που δεν αγαπούσε και παρά τις βίαιες συμπεριφορές του, παραμένει μαζί του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, το συγκεκριμένο επεισόδιο χτύπησε τις ευαίσθητες χορδές πολλών ανθρώπων. Ο ρόλος της Μαρίας Καβογιάννη έχει πολλά να πει στις γυναίκες και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, ειδικά αν ληφθούν υπόψιν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το 4ο επεισόδιο κατέγραψε πρωτιά στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 27,5% αλλά και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 26,3%.

“Βλέπουμε ανθρώπους και δεν ξέρουμε καθόλου τη ζωή τους. Και νιώθουμε ότι είναι πάρα πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένοι και κλείνει η πόρτα του σπιτιού τους και αυτοί οι άνθρωποι είναι αληθινά δυστυχισμένοι. Στη ζωή μας ακούμε κραυγές από τη διπλανή πόρτα και συνήθως είμαστε…απόντες. Και πρέπει αυτός ο άνθρωπος να βρει τη δύναμη και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διεκδικήσει τη ζωή του”, αναφέρει στο Podcast της σειράς η Μαρία Καβογιάννη.

“Την αγάπησα πολύ αυτή τη γυναίκα. Για εμένα ήταν ένα τεράστιο δώρο να μπορώ να κάνω αυτή την ηρωίδα. Είναι σα να παίρνεις τη μορφή όλων αυτών των γυναικών, να δείχνεις με ειλικρίνεια αυτό το συναίσθημα, με λεπτότητα, με ευαισθησία και ενσυναίσθηση και όχι κουνώντας το δάχτυλο”, συνέχισε.

Όπως αποκάλυψε, έχει μόνο Instagram, όχι Twitter και έτσι δεν γνωρίζει τον…χαμό που γίνεται κάθε Πέμπτη μετά την προβολή κάθε επεισοδίου της σειράς στην οποία κατέχει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες και πολυσυζητημένους ρόλους. Όπως είπε, όμως, ευχαριστεί από την καρδιά της τον κόσμο για τα σχόλιά

Share:

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *