Μια ιστορία Star Wars αλλιώτικη από τις άλλες

     Καλησπέρα σας κύριες και κύριοι , σήμερα θα μιλήσουμε για την νέα σειρά που εξελίσσεται  στο σύμπαν του Star Wars και προβάλεται στην Ελλάδα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Disney Plus , και το όνομα αυτήςτης σειράς  είναι Andor , που είναι το όνομα του πρωταγωνιστή της σειράς και το πλήρες όνομα  του  είναι Andor Cassian , ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι και ο πιο νομοταγής πολίτης του γαλαξία.

     Η σειρά πρόσφατα ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο που αποτελείται από 12 επεισόδια και μάλιστα ανανεώθηκε για ακόμα  μια σεζόν που λογικά θα έρθει στις οθόνες μας τον επόμενο Σεπτέμβριο , και τα επεισόδια θα είναι εβδομαδιαία όπως είναι όλες οι σειρές με θέμα το Star Wars, όμως για πάμε να ρίξουμε μια μάτια στον νεαρό πιλότο Andor Cassian . Θα προσπαθήσω να μην κάνω καμία σημαντική αποκάλυψη για την υπόθεση της σειράς για να μην χαλάσω την εμπειρία σε κανέναν αναγνώστη , που μπορεί ακόμα να μην την  έχει δει μέχρι στιγμής. Επίσης μέχρι στιγμής η σειρά θα ολοκληρωθεί σε δυο κύκλους , αφού ο πρωταγωνιστής Diego Luna, είναι ανένδοτος στο να συνεχίσει περαιτέρω στον ρόλου  του Andor.

    Η σειρά ξεκινάει λοιπόν με τον πρωταγωνιστή μας να κάνει μια νυχτερινή βόλτα στον γαλαξία με έναν κρυφό  σκοπό ( που θα τον μάθουμε μες την σειρά ) , εκεί όμως μπλέκει σε έναν καβγά που θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες για το υπόλοιπο της σειράς , θα δούμε στην εξέλιξη της ιστορίας και παλιούς αγαπημένους χαρακτήρες και φυσικά θα προστεθούν και νέοι χαρακτήρες που θα παίξουν κομβικό ρόλο για  την εξέλιξη της ιστορίας . Θα δούμε πολύ ενδιαφέρον επεισόδια και η αλήθεια είναι Ότι όσο πλησιάζει το τέλος της σεζόν τόσο ανεβαίνει και το ενδιαφέρον και η αγωνία για την τύχη των πρωταγωνιστών .

   Όπως είδατε και μόνοι σας κρατήθηκα και δεν είπα κάτι που θα σας χαλάσει την εμπειρία , γιατί αξίζει να δείτε την σειρά καθώς διαφέρει αρκετά  από  το υπόλοιπο συμβάν του Star Wars , και για αυτό αγαπήθηκε πολύ από το κοινό , γιατί φέρνει μια νέα πνοή στην όλη ιστορία που γεννήθηκε από το μυαλό του George Lucas , και μας συντροφεύει για περίπου 50 χρόνια τώρα , ενώ και στο μέλλον είμαι σίγουρος ότι θα δούμε  πολύ  υλικό σε αυτό το σύμπαν , που βρίσκετε σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά από εμάς .

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *