Τελικά…  είναι τυφλή ….

     Καλησπέρα σας κύριες και κύριοι , σήμερα θα μιλήσουμε για το κατά πόσο εφαρμόζεται η δικαιοσύνη στην  χώρα  μας , το ξέρω ότι είναι στην μόδα να τα βάζουμε με την ελληνική  δικαιοσύνη τις τελευταίες μέρες, όμως εμείς εδώ θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια ουδέτερη μάτια και να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα με ψυχραιμία . Όσο γίνεται  αυτό βεβαίως και χωρίς να θελουμε να επηρεάσουμε την άποψη κάποιου  .

      Όλοι μας έχουμε ακούσει για διαφορά σκάνδαλα που λαμβάνουν χώρο στην πατρίδα μας,  που αφορούν πολιτικούς , εφοπλιστές και εσχάτως ηθοποιούς ,  η αλήθεια είναι  ότι δεν ξέρει κανείς από που να το πιάσει το όλο  θέμα , αλλά ένα είναι σίγουρο , ότι όπως και να το << ακουμπήσει >> κάποιος, θα <<λερωθεί>>.Δεν θα ήθελα να αναφερθώ  ονομαστικά σε αυτά τα πρόσωπα, άλλωστε λίγο πολύ όλα τα ονόματα  πλέον είναι γνωστά , απλά θα ήθελα να ρίξουμε μια μάτια στο τι συνέπειες έχει όλη αυτή η κατάσταση που συμβαίνει στην Ελλάδα  .

      Ας ξεκινήσουμε πρώτα πρώτα με τα θύματα αυτών  των  ανθρώπων, τι φρίκη πέρασαν στα χέρια τους,  και πως θα μπορέσουν να συνεχίσουν την ζωή τους μετά από αυτά τα γεγονότα , μετά θα πάμε σε όλους εμάς τους απλούς πολίτες, που βλέπουμε  να κατηγορούνται πολιτικά πρόσωπα για διάφορες υποθέσεις δωροδοκίας και όχι μόνο ,όλα αυτά καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα, στο ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην χώρα μας, η τουλάχιστον δεν εφαρμόζεται σωστά . Γιατί πολλοί από αυτός που κατηγορούνται είναι ακόμα ελεύθεροι.

      Όσο κλισέ και αν ακούγεται λοιπόν ναι,  τελικά η δικαιοσύνη είναι τυφλή , γιατί δεν γίνεται να συμβαίνει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο,  και όλοι να είναι στα σπίτι τους χωρίς να τρέχει τίποτα ,  σιγά σιγά όλοι  έχουμε καταλάβει  ότι κάποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις αποφάσεις , με λίγα λόγια η δικαιοσύνη στην Ελλάδα  δεν είναι αδέκαστη , ναι το ξέρω κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα που το άκουσε  , όμως αυτό για μένα είναι το πιο επικίνδυνο για όλους μας , το ότι δηλαδή έχουμε συμβιβαστεί με την ανομία στην χώρα μας , κάτι που  εκτός από επικίνδυνο είναι και εξαιρετικά λυπηρό . Ας ελπίζουμε τουλάχιστον σε ένα καλύτερο μέλλον.

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *